Godrum Gruppen S/I

Landlyst

Særlig Boform i egen bolig med §85 døgn bostøtte 24/7/365

Særlig boform til udsatte borgere med kompleks behov for støtte

Landlyst er vores permanente eller længerevarende boform for udsatte borgere med kompleks behov for støtte i hverdagen. Hos Landlyst er vores målgruppe borgere med psykosociale problemer. Det kan for eksempelvis være borgere med et aktivt misbrug, som har brug for et mere indholdsrigt liv, personlig pleje og omsorg eller økonomisk støtte. 

Under opholdet på Landlyst lejer borgeren en lejlighed under almenboligloven §105 på 24 m2 med soveværelse, badeværelse, stue, tekøkken samt udgang til terrasse. På Landlyst deler de syv beboere i fællesskab en stue og køkken alrum på 30 m2.

Landlyst er placeret i naturskønne områder med udendørs fællesarealer som en dejlig have, grønne omgivelser, og et rigt dyreliv med to æsler, grise, kreaturer og fisk.

Ved indflytning på Landlyst får beboeren tilknyttet to kontaktpersoner, der, sammen med beboeren, udarbejder en individuel handleplan, som løbende følges op på. Vi arbejder ud fra dialog som værdigrundlag, hvilket bygger på fælles forståelse, fælles forventninger og sammenhæng. I det konkrete samarbejde har vi øje på, hvor borgeren er i livet, og hvilke ønsker han/hun måtte have. Vi opsætter både kortsigtede og langsigtede mål på baggrund af borgerens ressourcer og ønsker. Det kan for eksempelvis være at få stabiliseret økonomi, få regelmæssig kost eller deltagelse i sociale arrangementer.

Vi arbejder med KRAP (kognitiv ressourcefokuseret og anerkende pædagogik), social færdighedstræning samt Nada. 

Har du spørgsmål til Landlyst, er du velkommen til at kontakte os. Vi står gerne klar til at svare på spørgsmål, om hvordan vi yder hjælp til udsatte borgere iht. paragraf 85 i Serviceloven, hvordan en særlig boform kan være en hjælp til at komme ud af misbrug m.m. Du kan også læse mere om vores forsorgshjem i Midtjylland.

Lysbro udslusningsafdeling

Lysbro er en udslusningsafdeling af den selvejende institution GodrumGruppen.